Loading...
Nieuws2017-08-10T11:55:32+02:00

juni 2024

Eerbetoon aan Karel Geybels

Op 22 juni 2024 zou Karel Geybels zijn honderdste verjaardag hebben gevierd. Ben Geybels, zijn kleinzoon, wil dit moment aangrijpen om stil te staan bij het leven van een man die, ondanks zijn eenvoud, een grote impact heeft gehad op zijn familie en omgeving.

Een werkomgeving waarin iedereen kan excelleren

Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en kansen voor Teamleader Internationale Planning, Inias Van Cauwenberg. Met zijn passie voor het optimaliseren van processen en het vinden van klantgerichte oplossingen, is deze rol hem op het lijf geschreven. In dit interview deelt Inias zijn enthousiasme voor zijn functie en vertelt hij over de groeimogelijkheden en de open communicatie binnen Group-GTS.

mei 2024

Om in balans te blijven moet je bewegen

De passie voor de maritieme en logistieke wereld werd hem met de paplepel ingegeven. Zijn ijzersterke reputatie en grote gunfactor heeft hij zelf opgebouwd. Sam Cole, een autoriteit in de havenwereld, is als Sales Manager Benelux vastbesloten om bij te dragen aan de geografische expansie en groei van Group-GTS.

november 2023

oktober 2023

Een levenslange passie voor logistiek

In gesprek met Luc Vandenplas, Lead Technical Service bij Group-GTS. Niet alleen heeft Group-GTS een geschiedenis van meer dan 40 jaar in transport en logistiek en een bijzonder uitgebreide dienstverlening, maar er werken vooral heel diverse profielen die het bedrijf helpen groeien.

augustus 2023

Bouwen aan de toekomst, met respect voor het verleden

Ben Geybels, CEO, vertelt hoe iconische atleten van weleer de organisatie vandaag de dag nog steeds inspireren. Waarden zoals inzet, passie, focus, en de mogelijkheid om te relativeren, zijn niet voorbehouden voor de sportwereld alleen. Ze vormen eveneens de basis bij Group-GTS om elke dag het beste van zichzelf te geven en het bedrijf naar succes te leiden.

Go to Top