ADDED VALUES

Onze focus ligt op maatwerk-oplossingen op het gebied van het wagenpark, bedrijfsterreinen, magazijnen en automatisatie. Group-GTS ambieert steeds een pioniersrol en is bereid om hiervoor fors en doordacht te investeren. Door de dagelijkse opvolging van onze kwaliteitsmanagementsystemen ISO9001 en AEO, kunnen we de correcte uitvoering van afgesproken processen borgen en streven we steeds naar continue verbetering.

Daarnaast wordt er voortdurend ingezet op groei door flexibel in te spelen op de mogelijkheden in de markt en door het aanbieden van kwalitatief hoogstaande diensten. Duurzaamheid en stabiliteit van de onderneming worden hierbij niet uit het oog verloren.

Mensen & middelen

Group-GTS investeert continu in het opleiden van haar mensen. Onze bedrijfsprocessen worden kritisch onder de loep genomen en bijgesteld, waar nodig. Ons goed opgeleide, flexibele en meertalige personeel, zorgt voor een papierloze communicatie en razendsnelle dataverwerking. Werken bij
Group-GTS betekent permanent streven naar administratieve vereenvoudiging. Door intern vaste aanspreekpartners aan te duiden (Key Account) zorgen we voor een geëngageerde relatie tussen de klant en Group-GTS. Onze mensen zijn perfect op de hoogte van de geldende afspraken en SLA’s en zorgen er voor dat deze naar ieder departement uitgerold worden. In samenwerking met leveranciers, opdrachtgevers en klanten streeft Group-GTS naar een permanente, duurzame dienstverlening.
Hierbij staat een optimale service altijd centraal.

Automatisatie, EDI & track en trace

Onze IT mogelijkheden worden steeds geëvalueerd en verder geautomatiseerd. Deze doorgedreven focus op automatisatie ondersteunt de activiteiten van de groep en er is meer. Door het gebruik van EDI, kan de klant zijn databeheer vereenvoudigen en verder laten evolueren tot een volledige procesintegratie. Zo verlenen we een constante service op maat van de klant, in zijn eigen vertrouwde IT-omgeving. Onze voertuigen zijn standaard uitgerust met een track en trace systeem, dit garandeert directe feedback en een real-time opvolging van uw transporten. Daarnaast beschikken onze chauffeurs in hun vrachtwagen over een documentscanner zodat u onmiddellijk alle documenten kunt opvragen die voor u van belang zijn. Group-GTS zet ook in op het gebruik van de E-CMR om u in de toekomst nog beter van dienst te zijn.