Ben je een groot commercieel talent?
De all-in transportmarkt lonkt naar jou!

De chemische industrie, metaal, bouw, haven, general cargo, voeding… Group-GTS Transport & Logistiek heeft een bewezen staat van dienst in de meest uiteenlopende sectoren. Meer dan 70 jaar ervaring laat zo z’n sporen na. We zijn dan ook voor vele grote nationale en internationale spelers dé onestopshop voor al hun transport- en logistieke uitdagingen: van containertransport, FTL en groupage tot warehousing, projects en terminals. En we blijven groeien…

WANTED:
een bevlogen commercieel manager in Tessenderlo!

bekijk de vacature

Commercieel manager

Een sterk logistiek team

De basis voor ons succesverhaal? Dat zijn – naast continue investeringen in onze klanten, vloot en magazijnruimtes – absoluut onze mensen. Stuk voor stuk bevlogen medewerkers die Group-GTS voor 200% laten uitblinken en in binnen- en buitenland verder op de kaart zetten. Samen streven we onafgebroken naar verbetering van onze prestaties en processen. Dit alles in lijn met onze missie en visie: focus op customer, company, division & myself.

Dat we de lat hoog leggen om preferred supplier te zijn in de all-in transportmarkt, is geen geheim. Maar het werkt! Het resultaat zijn honderden tevreden klanten, drie vestigingen (Kallo, Tessenderlo I en Tessenderlo II), een 20-tal logistiek medewerkers en dito chauffeurs… en we nodigen jou van harte uit om daaraan mee te werken. Want wij zijn nog steeds op zoek naar nieuwe collega’s!

Inderdaad, zeer bevlogen.

Letterlijk en figuurlijk, want uitvliegen zal je. Steeds op zoek naar de beste deal. De ideale commercieel manager voor onze vestiging in Tessenderlo weet waar de juiste afzetgebieden voor transport en logistiek liggen en kan die perfect exploiteren. Met een kijk over de landsgrenzen en dit in alle richtingen: van Rotterdam tot Duisburg, Lyon en Krakau. Jij vindt potentiële klanten en brengt een breed netwerk in containertransport mee.

Als commercieel manager bij Group-GTS speel je een bijzonder belangrijke rol, want jij bepaalt mee de strategie voor de komende jaren. Je werkt samen met onze inside en outside sales en groeit naar een coördinerende rol. Succes is je gegund, want met het oog op resultaat krijg je alle middelen en kansen om Group-GTS top of mind te maken en significante volumecontracten af te sluiten. Zo ga je ook zelf als mens vooruit.

Optimaal rendement behalen, dat kan enkel als je over de juiste competenties en kwaliteiten beschikt. Een bewezen track-record in de logistieke sector is een must, naast een flinke portie emotionele intelligentie en een natuurlijke aanleg om klanten over de streep te trekken. En aangezien je de internationale tour op gaat, spreek je een aardig mondje Engels, Duits of Frans.

Wedden dat het jou lukt? We hebben heel wat in petto voor jou… laat van je horen.

“Bekijk de vacature”

Commercieel manager