Uitdagende sales job(s)
bij transport- en logistiek bedrijf Group-GTS

Een boeiende job mét toekomst in de transport- en logistieke sector, de sales medewerkers van Group-GTS in Kallo en Tessenderlo hebben er zo eentje. Dat komt omdat ze hun liefde voor sales kunnen combineren met een grote vorm van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, alsook flink wat creativiteit om tot nieuwe producten, diensten en marketingstrategieën te komen. Dit alles in een professioneel en aantrekkelijk kader bij een belangrijke speler binnen de transport- en logistieke sector.

HR manager Giel Haeldermans legt uit
waarom Group-GTS de perfecte werkgever is voor sales talent.

Stevige logistieke groeier
met sterke wortels

Waar hard gewerkt wordt, ontstaat een stevige en stabiele business. Dat geldt zeker voor Group-GTS. Want meer dan 70 jaar ervaring en toegewijde logistieke service kan tellen. Sinds de pioniersdagen is Group-GTS uitgegroeid van een kleinschalig familiebedrijf tot een internationaal gerenommeerde groep, sterk in transport, logistics en supply chain. Er werden enkele succesvolle integraties gerealiseerd, zoals die van TDS Logistics en Van Aerde. Maar bovenal: de fijne, familiale sfeer is gebleven en de groeibarometer staat meer dan ooit op mooi weer.

“Vandaag de dag bieden we een volledige dienstverlening aan van kaai tot klant”, vertelt Giel. “Ons aanbod gaat zeer ver: van containertransport, FTL en groupage tot warehousing, projects en terminals. Customers can get all they need in just ‘one stop’. De durf en wens om continu te investeren in mensen, klanten, vloot en magazijnruimtes maakt de groep aantrekkelijk voor klant en medewerker.”

Meerwaarde creëren als
COMMERCIEEL MANAGER

Focus op customer, company, division & myself… dat is het motto van Group-GTS. Eerst de klant centraal dus. Een belangrijke verantwoordelijkheid ligt o.a. bij de commercieel manager. Die opent de deuren en creëert duurzame klantenrelaties.

“Om onze huidige groei verder te zetten, zijn we op zoek naar een dynamisch commercieel manager”, gaat Giel verder. “Noem hem of haar gerust één van de spilfiguren van onze organisatie. Een commercieel manager krijgt hier alle vrijheid om mee de strategie te bepalen voor de komende jaren met als doel ons logistiek aanbod in Kallo en vooral warehousing verder uit te breiden. Hij of zij vervult ook de rol van outside sales.”

“De setting voor een commercieel manager kan alvast niet beter”, zegt Giel. “Met meer dan 36.000 mmagazijnen in Kallo en Tessenderlo, 200 000 momheinde en bewaakte terreinen, meer dan 300 trekkende eenheden, 200 trailers en zo’n 300 gemotiveerde medewerkers kan je al eens uitpakken bij nieuwe en potentiële klanten. En daar stopt het niet, want er liggen plannen op tafel om uit te breiden en te vernieuwen de komende jaren.”

Innovatief uit de hoek komen, bij Group-GTS mag het al eens out-of-the-box zijn. Zeker als je erin slaagt om nieuwe producten en sectoren aan te trekken, zoals bijvoorbeeld de chemische industrie. De groep heeft daarvoor de ideale warehousing omstandigheden in de Antwerpse haven.

Allesbehalve een bureaujob

Er zit veel beweging in een job als commercieel manager bij Group-GTS, letterlijk en figuurlijk. Vastroesten op je stoel is er niet bij. Je bent bijna altijd on the road en komt in contact met grote en interessante bedrijven. Er wordt ook in je geïnvesteerd om je kennis op peil te houden en mee te zijn met de sector(trends).

“Met je sterke commerciële competenties, je neus voor onderhandelen en inspirerende persoonlijkheid kom je al een heel eind als commercieel manager. Al is een bewezen track record in de transport- en logistieke sector een must en meerwaarde om ons succesverhaal mee verder te zetten”, besluit Giel. “Bij Group-GTS kan je echt je eigen stempel drukken. Er wordt naar je geluisterd. Neem initiatief en de rest volg vanzelf. De jobinhoud zit goed, de teamspirit en verloning zijn prima… niet twijfelen en zeker solliciteren als je interesse hebt! Ook als je graag op zelfstandige basis werkt, ben je welkom.”

Benieuwd hoe het eraan toegaat? Gewoon contact opnemen met Group-GTS.

“Bekijk de vacature”

Commercieel manager