De zoektocht naar talent @ Group-GTS

Group-GTS is in volle expansie en dat vraagt om vers talent. Samen verder bouwen aan ons succes, daar hebben we enorm veel zin in. We zitten volop in een professionaliseringsfase, ook op het vlak van HR development. Training en doorgroei zijn onze stokpaardjes. Mensen die bij Group-GTS starten met een gezonde dosis ambitie, krijgen hier volop kansen om zich verder te ontplooien.

Om die employer branding & zoektocht naar talent kracht bij te zetten, tekenen we de komende maanden present op verschillende jobbeurzen. Doel is nieuwe collega’s aantrekken, maar evenzeer Group-GTS op de kaart zetten als werkgever.

Waar kan je ons zoal vinden?

Op zaterdag 21 oktober zijn we te gast op de Euregionale Jobfair in Maastricht. Een internationale beurs gericht op Europese tewerkstelling. We zitten in grensgebied, dus ook Nederlandse en Duitse werknemers zijn welkom. Bedoeling in Maastricht is om Belgische, Nederlandse en Duitse werkgevers en werknemers met elkaar te laten connecteren. Dit via workshops, praktische tips rond grensoverschrijdend werken en netwerken.

Mag het allemaal iets losser? Dat kan natuurlijk ook. Zo vind je ons op 9 oktober al op de Warmste Truckrun in Genk. Een delegatie van onze chauffeurs rijdt die dag mee voor het goede doel ‘vzw Ouders van verongelukte kinderen’. De Luminus Arena en het terrein errond staan volledig in het teken van transport & logistiek, met onder andere een Logistical Jobday en Network Event. Ook hier zal onze HR afdeling op post zijn, bijgestaan door mensen uit de operationele jobs. Zij staan dagelijks in het veld en kunnen dus als geen ander toelichting geven bij de openstaande vacatures.

Wie zoeken we?

We zoeken jou! Met talent, gezonde ambitie én de nodige interesse in onze sector, dat spreekt voor zich. De logistieke sector is geweldig boeiend, uiterst dynamisch en een tikkeltje hectisch. Kan jij flexibel schakelen, heb je de juiste attitude en de nodige commerciële feel & flair? Arbeider, bediende of management, we hebben een breed scala aan openstaande vacatures. Trek je stoute schoenen aan en vraag ernaar.

Een greep uit de administratieve jobs voor de transportafdeling:

En natuurlijk zoeken we ook chauffeurs om met onze jonge, moderne vloot op pad te gaan. Die zetten we al meteen in de kijker op 9 december: de Dag van de Chauffeur, in samenwerking met Febetra. Hoe we dat gaan doen, kunnen we nog niet verklappen, maar hou zeker onze socials in de gaten.

De ontwikkeling van onze mensen, administratieve profielen en chauffeurs is voor ons top priority. Zo werken we momenteel aan een leerplan om nieuwkomers op te leiden zonder rijbewijs. We laten hen inwerken in onze organisatie en verschillende functies doorlopen. Daarnaast zorgen we ervoor dat ze hun rijbewijs CE kunnen halen. Samen de functie naar een hoger niveau tillen, daar gaan we voor.

Tips voor sollicitanten?

Bij Group-GTS screenen we mensen eerder op de bedrijfswaarden dan op diploma. We staan voor open en directe communicatie tussen team en leidinggevende. Probleemoplossend denken en handelen, meedenken en optimaliseren, dat verlangen we van onze mensen. Steeds met onze klanten centraal. Je komt terecht in een internationale wereld, evident dat een mondje Frans, Engels of Duits je in dat geval een heel eind verder brengt.

Frisse, dynamische talenten, die zoeken we, en dat mag je cv ook gerust uitstralen. Geen 6 bladzijden met je levensverhaal, maar beknopt, duidelijk leesbaar en scanbaar. En natuurlijk zien we graag het gezicht achter de brief of e-mail, dus vergeet geen foto toe te voegen. Daar mag gerust een kwinkslag inzitten. Laat zien wie je echt bent, actieve scout, wereldreiziger, boekenwurm, we weten het graag. Wij zijn dan ook een familiebedrijf met echte mensen, dat voel je snel genoeg.

Wij staan ook open voor sollicitanten van buiten de logistieke sector, net omdat we inzetten op interne opleiding. Ook stagiairs zijn altijd welkom. Attitude en interesse zijn bij Group-GTS belangrijker dan ervaring of opleiding. Technische competenties zijn snel bijgeleerd en daar zetten we vol op in.

Je cv met ons delen? Graag!

Contacteer ons