Group-GTS behaalt Safety Award op Best of Transport

Op het jaarlijkse evenement “Best of TRANSPORT” van Transportmedia ging Group-GTS met de Safety Award aan de haal voor haar bijdrage aan de veiligheid op de weg.

Meer dan 400 mensen waren op uitnodiging van TRANSPORTMEDIA in het Waerboomhof in Groot-Bijgaarden samengekomen om de laureaten van Best of TRANSPORT te vieren. Er zijn in totaal 3 categorieën waarin transportbedrijven in de bloemetjes werden gezet. De Safety Award 2016 ging naar Group-GTS voor het algemene veiligheidsbeleid. De doorlopende opleiding van de chauffeurs, het preventiebeleid, verschillende beschikkingen (zoals een slaapruimte bij problemen op de weg) die aansturen op veilig gedrag, de opvolging van de evolutie van de ongevallen, maken dat onze bedrijfscultuur volledig op veiligheid is gericht.

Het behalen van deze award is een bijkomend bewijs dat Group-GTS vol inzet op het algemeen welzijn van onze medewerkers en dat we voor een uitmuntende service van de klanten gaan. Bovendien is het een nieuwe stap in de richting van procesoptimalisatie, de enige juiste manier om ook in de toekomst verder te groeien.