fbpx
Vacature_Bedienden

Group-GTS biedt een volledige dienstverlening aan van kaai tot klant: customers can get all they need in just “one stop”. De durf en wens om continu te investeren in mensen, klanten, vloot en magazijnruimtes maakt de groep aantrekkelijk voor klant en medewerker.

Voor de versterking van het Sales Team van  Tessenderlo zijn wij op zoek naar een

Wil je graag een uitdagende en gevarieerde job met veel klantencontact?

Functie:

Ons snelgroeiende bedrijf is op zoek naar een gemotiveerde en ervaren Sales Manager die ondersteuning biedt aan de dagelijkse bedrijfsvoering en nieuwe klanten wint. De ideale kandidaat moet enthousiast zijn over de mogelijkheid om nieuwe zakelijke kansen te identificeren, na te streven en vast te leggen. De kandidaat moet een aantal jaren ervaring hebben in het financieel beheer van projecten, het opstellen van offertes voor nieuw werk en het onderhandelen over en het overeenkomen van contracten en dit in huiftransport. De succesvolle aanvrager heeft een trackrecord van succes bij het begeleiden van projecten van begin tot eind, en het identificeren en mitigeren van de betrokken risico’s. Het vermogen om relaties met klanten te onderhouden in projecten is ook cruciaal. Deze rol bestaat uit het samenwerken met en verder ontwikkelen van een multifunctioneel team met een verscheidenheid aan vaardigheden en ervaring, evenals samenwerking met andere afdelingen. De succesvolle sollicitant beschikt over uitstekende communicatie, teamwork, leiderschap en analytische vaardigheden. 

Als Sales Manager speel je een bijzonder belangrijke rol in het bedrijf, want jij vervult je de rol van outside sales, die op basis van een uitgebreid netwerk op het juiste niveau bij de targetbedrijven in staat is om significante volume-contracten af te sluiten met diverse spelers binnen het Europese continent.

 

Doelstellingen:

  • Marktanalyse die de huidige én toekomstige behoeften van potentiële klanten in kaart brengt.
  • Nieuwe klanten aantrekken door innoverende marketingstrategieën te ontwikkelen op maat van deze specifieke behoeften.
  • Contracten onderhandelen en afsluiten met bestaande en nieuwe klanten om een substantiële groei te realiseren binnen onze huiftransport business. Voor voldoende grote flows met een degelijke business case, is het bedrijf uiteraard bereid om hiervoor ook de nodige investeringen te doen.

Taken van de Sales Manager?

We verwachten dat je op basis van je doorgedreven marktkennis en ervaring, een doelgericht plan uitwerkt en uitvoert, zodat er op korte termijn ook concrete resultaten uit voort zullen vloeien.

Vermits onze doelregio vrij ruim is, zal je regelmatig naar het buitenland moeten gaan hiervoor.

Profielvereisten

Van de kandidaat commercieel manager verwachten we dat hij beschikt over sterke competenties hebben op sales vlak met een bewezen track-record in de logistieke sector zodat je, na het je eigen maken van de bedrijfsspecifieke situatie, efficiënt én effectief aan de slag kan.

Bepaalde persoonlijke kwaliteiten zijn eveneens belangrijk: emotionele intelligentie in de omgang met (potentiële) klanten en een natuurlijke aanleg om, geholpen door de juiste onderhandelingstechnieken, de klant over de streep te trekken. Teamspirit is een belangrijke bijkomende vereiste, vermits je samen met een aantal medewerkers tot de juiste realisaties zal moeten kunnen komen. Vreemde talen beheersen is vanwege de doelregio eveneens cruciaal, waarbij Duits en Frans de belangrijkste zijn.

De kandidaat heeft bij voorkeur een diploma van een handelshogeschool, of van een studierichting in handelstechnieken, maar kennis en ervaring primeren.

Deze positie kan ook ingevuld worden op zelfstandige basis.

Interesse? Kom je Group GTS versterken?
Stuur een mail naar giel.haeldermans@group-gts.com of bel 0475/366741

2019-05-03T09:35:58+00:00